OHH hapusaia ja juuretisega leiva töötuba
Kahepäevase töötoa raames vastame küsimusele, miks juuretisega teraviljatooted on head ja teeme läbi kõik saia või leiva protsessi etapid. Alustame juuretisest, selle kasvatamisest, toitmisest ja säilitamisest. Räägime, millist jahu ja tööriistu valida ning millised on peamised vead ja eksimused, mida vältida. Õpetame parimaid kaunistamise viise ja tutvustame tööriistu, millega seda teha. Ja muidugi premeerime end värske ja sooja hapusaiaga! Lisaks räägime, mida veel juuretisest valmistada saab.
Töötoas osalejate arv 10-12 inimest.
Lahtiolekuajad
Ettetellimisel
Asukoht
Lahe tn 11, Haapsalu linn, Haapsalu linn, Lääne maakond
Telefon
+372 5092126
daire@oldhapsalhotel.ee